Ataşehir“de havuz medyası mı istiyorsunuz?

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü“den skandal davranış

Ataşehir'de havuz medyası mı istiyorsunuz?
Eklenme Tarihi: 2016-05-17 19:44:02

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Edirne“ye bir gezi düzenledi.Ve sözde tüm Ataşehir basınını haber yapmaları için bu geziye davet etti. Aslında düzenlenen geziye Ataşehir“den sadece bir kısım gazeteci davet edilmiştir. Gerçekleştirdiğimiz araştırmada bazı gazetecilerin bilinçli olarak çağırılmadığını öğrenmiş bulunmaktayız. Bu havuz medyası istiyoruz mu demek oluyor acaba?

Edirne etkinliğine; gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci- Yazar Ufuk Bulut, Gazeteci Baki Özışık ve Gazeteci Erkan Sarıkaya davet edilmemiştir. Kendileri bu etkinliği; gazeteciliği selfie çekmek zanneden, sözde meslektaşları olan bir beyefendinin paylaştığı selfie ile sosyal medyadan öğrenmişlerdir.

Sayın Baki Özışık, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ile telefonda görüşmüş ve kendisinin bu durumdan haberi olmadığı bilgisini edinmiştir. Peki, Ataşehir ilçesinin Milli Eğitimi“nin düzenlediği bir gezide, Ataşehir basınından kimlerin çağırılıp, kimlerin çağırılmayacağına karar veren kişi Milli Eğitim Müdürü değilse kimdir? Bu kararı kendince verip, değerli gazetecilerimizi bu etkinlikten haberdar etmeyen yetkililerden mantıklı bir açıklama bekliyoruz.

Son Haberler