Ataşehirli Ordulular Son Sürat

Ataşehir Ordulular Derneği özel bir kongre düzenledi.

Ataşehirli Ordulular Son Sürat
Eklenme Tarihi: 2016-05-23 23:19:24

ÖZEL HABER

Ataşehir Ordulular Derneği; 2. yönetim kurulu seçimleri için bir kongre düzenledi. Yönetim kurulu seçimlerinin gerçekleştirildiği kongreye basın kabul edilmezken, sadece gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Ufuk Bulut davet edilmiştir.

Ataşehir Ordulular Derneği, kurulmaları henüz 3 yıl olmasına rağmen başarılı işlere imza atmıştır.  Dernek; Ertuğrul Köleoğlu öncülüğünde  Anadolu Yakası“nın en örnek derneği olma yolunda çalışmalarını son sürat devam ettiriyor.



Dernek kurucuları, yönetim kurulu ve üyeleri arasında gerçekleştirilen kongrede, yeni yönetim kurulu açık oylama ile; Osman Öz olmuştur. Osman Öz gerçekleştirdiği konuşmasında; ““ Ataşehir Ordulular Derneği“nin düzenlenen 2. kongresini derneğimizin 2. genel kurulunu tanıtmak üzere toplanmış bulunmaktayız. Bu güzel ne nezih ortamı, sizlere ve bizlere hazırlayan başta dernek başkanımız; Ertuğrul Köleoğlu ve yönetim kurulu üyelerine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. ““ dedi ve kongre gündemini okuyarak davetlileri bilgilendirdi.


Daha sonra; Yenisahra Mahallesi eski muhtarı; Seyfettin Yılmaz gerçekleştirdi konuşmasında; ““Ataşehir Ordulular Derneği kurulalı 3 yıl oldu ama adını duyurmayı başardı. Ankara“ya gittik; yanımızda beyefendiler, hanımefendiler, siyasiler. Siyasiler sordular bize. Ataşehir“de bu kadar Ordulu var mıydı? diye. Dedim bu daha ne ki yüzbinleriz biz. Şunu söylemek istiyorum; Ben Ataşehir“de yaşayan bir Orduluyum. Kimliğimde Ordu yazıyor. Benim çocuklarım, torunlarım, yiğenlerim dört bir tarafta. Yani nereye giderseniz gibin orada mutlaka Ordulular var. Ordulular olarak gücümüzü arttırmalıyız. Ordulular yönetimde de olmadı. Yenisahra“nın ilk Ordulu muhtarı bendim. Şimdi Yenisahra ve Barbaros“un muhtarı Ordulu. Meclis üyelerinde de var Ordulu iki partide. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi“ye katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Beşiktaş Belediyes Başkanı Murat Hazinedar“a da ayrıca teşekkür ediyoruz, o da bize çok destek oldu. Neden? Çünkü O da bir Ordulu.Bu dernek maddi ve manevi olarak desteklenmeli, adından her zaman bahsettirilmelidir.““ dedi.

 

Son Haberler