Battal İlgezdi“den ““Dayaksever Belediye““ açıklaması

Takvim Gazetesi“nin Ataşehir Belediyesi ile ilgili olarak ““Dayaksever Belediye““ başlığı ile yayınladığı habere Belediye Başkanı“ndan sert yanıt

Battal İlgezdi'den ''Dayaksever Belediye'' açıklaması
Eklenme Tarihi: 2016-05-27 15:18:01

Dün Ataşehir Belediyesi ile ilgili olarak Takvim Gazetesi“nde yer alan ““Dayaksever Belediye““ başlıklı haberle ilgili olarak Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yazılı bir basın açıklamasında bulundu.

Takvim Gazetesi yayınladığı haberinde şunları yazmıştı;

Dayaksever Belediye
CHP“li Ataşehir Belediyesi yeni bir dayak skandalıyla gündeme oturdu. Belediyede zabıta memuru olarak çalışan Adnan Ö. ve Bülent K., 23 Mayıs Pazartesi günü Fetih Mahallesi Atatürk Bulvarı“ndaki seyyar satıcılar hakkında işlem yapmak istedi. İddiaya göre, tezgahını kaldırmak istemeyen bir satıcı, Adnan Ö.“ye "Bana bu tezgahı kapattıramazsın" deyip telefonuna sarıldı.
Darp olayından sonra dün sendikalar belediye binası önünde dayakçı Hamit Şahin“i ve yanına aldığı 2 şahsı protesto etti. Öte yandan İlgezdi“nin eşi ve CHP milletvekili Gamze İlgezdi de, PKK cenazesindeki görüntülerini yayan Şehmuz Gülerce“yi korumalarına dövdürmüştü.

Şikayetçi Olacak
Olay yerine dakikalar içinde bir araç ve 3 şahıs gitti. Araçtan inen kişiler memurları darp etti. Adnan Ö.“nün burnu kırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluştu. Önce hastaneden darp raporu aldı. Ardından karakola gidip şahıslar hakkında şikayetçi oldu. Zabıta memuru Adnan Ö., ifadesinde "Gelen şahsı tanımıyorum. Ama sürekli Ataşehir Belediye binasında görüyordum. Önce “Aranızda Adnan kim?“ diye sorup daha sonra burnuma kafa attı. Kavgayı ayıran kişinin de Çağdaş isminde belediyede koruma olduğunu öğrendim" dedi. Takvim“e açıklama yapan talihsiz zabıta memuru, "Bizi darp eden kişinin Battal İlgezdi“nin koruması olan Hamit olduğu kesinleşince şikayetçi olacağım" dedi.

Battal İlgezdi: ““Hamit isimli bir korumam ve personelimiz yoktur.““

Battal İlgezdi bu haber ile ilgili yazılı basın açıklamasında şunları söylemiştir;
““Bugün Takvim Gazetesi“nde yer alan “Dayak sever Belediye” başlıklı haberin içeriği tamamen asılsız ve gerçeklerden uzaktır.
Ataşehir İlçe sınırları içerisinde seyyar karpuz satıcısı ile zabıta görevlileri arasında yaşanan tartışma ve arbedenin şahsım ve belediyemizle ilgisi yoktur. Söz konusu haberde yer alan ve belediyemiz zabıta görevlilerini darp ettiği öne sürülen Hamit isimli bir korumam ve personelimiz de yoktur. Şahsım ve belediyemize ilişkin uzun süredir devam eden asılsız haberlerle algı yaratma ve karalama kampanyasına karşı hukuki mücadelem devam etmektir.
Söz konusu bu habere ilişkin de yasal girişimlerde bulunacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım. ““

Son Haberler