Diyabakır“da 1 polis şehit, 1 polis yaralı

Diyarbakır“da 2 trafik polisi uzun namlulu silahlarla açılan çapraz ateş sonucu yaralandı.

Diyabakır'da 1 polis şehit, 1 polis yaralı
Eklenme Tarihi: 2015-07-23 20:32:05


Pusuya düşürülen polislerden Tansu Aydın, tedaviye alındığı hastanede şehit oldu. Yaralı polis Ali Karahan tedavi altında.
DİYARBAKIR“ın Şehitlik semtinde devriye görevi yapan bir polis ekibine teröristler tarafından ateş açıldı, 2 polis ağır yaralandı. Olay saat 15.00 sıralarında Şehitlik Semti“nde meydana geldi.  Trafik polisleri pusu kuran teröristlerin saldırısına uğradı. Ağır yaralanan 2 polis, Dicle Üniversitesi Hastanesi“ne kaldırıldı.  Yaralı polislerden Tansu Aydın kurtarılamayarak şehit düştü. Yaralı polis Ali Karahan tedavi altında.

155“E KAZA İHBARI İDDİASI

İddialara göre, 155“i arayan bir kişi, Şehitlik caddesinde bir trafik kazasının meydana geldiğini belirterek, olay yerine ekip istedi. Bir süre sonra ihbar yapılan bölgeye bir trafik polisi ekibi gönderildi. Ancak ihbar edildiği gibi bir kazanın olmadığını gören polisler, çevredeki esnaflara kaza olup olmadığını sormak için araçlarından indi. Bu sırada polisler, çapraz ateşe alındı. Olayda bir polis memuru başından, bir polis memuru da ayak ve göğsünden yaralandı. Yaralı polisler, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İki polisin de sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi. Yaralı polislerden biri hastanede şehit oldu.

Son Haberler