KARTAL“DAN EDİRNE“YE KÜLTÜR KÖPRÜSÜ

Kartal Belediyesi, farklı yöreleri ve kültürleri tanımak isteyen vatandaşlar için ücretsiz kültür gezileri düzenlemeye devam ediyor.

KARTAL'DAN EDİRNE'YE KÜLTÜR KÖPRÜSÜ
Eklenme Tarihi: 2016-04-25 14:39:17

 
Kültür gezileri kapsamında rotasını bu kez Edirne“ye çeviren Kartal Belediyesi, Kartallılara Edirne“yi mimarisinden doğasına, geleneklerinden mutfağına kadar tanıma ve gezme fırsatı sundu. Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü“nün organize ettiği Edirne gezisine katılan vatandaşlar, Üç Şerefeli Cami, Eski Cami ve Selimiye Cami“ni ziyaret etti. Kapalı Çarşı gezisinin ardından Sultan II. Beyazıt Külliyesi, Şifahane, Sağlık Müzesi, Sarayiçi, Balkan Şehitliği, Er Meydanı ve Saray kalıntılarını ziyaret eden Kartallılar, farklı bir kültürü tanımanın keyfini yaşadı.


 
Edirne gezisine katılan Kartallı vatandaşlar, " Kartal Belediye Başkanı Sayın Op. Dr. Altınok Öz“e, bu tarz turlar düzenlediği için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çok güzel ve keyifli bir tur oldu. Kartal Belediyesi“nin bundan sonraki kültür gezilerini de sabırsızlıkla bekliyoruz" dediler.
 
 

Son Haberler