Liderler buluşması...

CHP“nin eski ve yeni başkanları 93.Yıl resepsiyonunda buluştu

Liderler buluşması...
Eklenme Tarihi: 2016-09-11 17:38:57

Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluşunun 93.yıl dönümü kapsamında CHP Genel Merkezi bahçesinde resepsiyon düzenlendi. Düzenlenen resepsiyona CHP Eski Başkanlarından Altan ÖYMEN, Deniz BAYKAL, Bülent ECEVİT“in eşi Rahşan ECEVİT ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu“nun yanısıra Parti MKYK, PM ve Partililer katıldı.

Resepsiyon sırasında Halk TV“ye konuşan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu,”Biz aynı zamanda savaş meydanlarında kurulan bir partiyiz. Kuvva-i Milliye bizim köklerimizde. Ulusal kurtuluş savaşını verip ve büyük devrimleri gerçekleştiren dünyadaki tek partiyiz.” dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu“nun Halk TV“deki konuşması şöyle:

Kemal KILIÇDAROĞLU- Cumhuriyet Halk Partisinin 93. kuruluş yıldönümü, son derece mutluyuz. Daha önce partiye önderlik yapan Genel Başkanlarımız burada. Onlarla beraber olmaktan son derece mutluyuz. Türkiye“de karamsar bir hava olduğunu biliyoruz, ciddi bir kaygının olduğunu da biliyoruz. Ama kimse kaygılanmasın Cumhuriyet Halk Partisi olduğu sürece Türkiye aydınlığa çıkacaktır, çağdaş uygarlığı yakalayacaktır. Bu bizim zaten temel hedeflerimizden birisidir.
Büyük kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk“ün gösterdiği hedefe kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz ve yürüyeceğiz.


Sunucu- Efendim siz dediniz ki, bir asra yakın zaman siyaset yapan dünyada 4 siyasi partiden biriyiz. CHP“nin bu özelliğini de dile getirdiniz.
Kemal KILIÇDAROĞLU- Elbette Cumhuriyet Halk Partisi bugün dünyada köklü 4 siyasi partiden birisi ama bizim diğer üçünden ayrılan bir noktamız var.

Biz aynı zamanda savaş meydanlarında kurulan bir partiyiz. Kuvva-i Milliye bizim köklerimizde. Ulusal kurtuluş savaşını verip ve büyük devrimleri gerçekleştiren dünyadaki tek partiyiz. Böyle bir özelliğimiz var ve bu özellik bize 93 yıldır çalışma azmimizi sürdürmemizi, Türkiye“yi çağdaş uygarlığa ulaştırma konusunda çaba harcamamızı kılan temel etken.
Sunucu- Peki efendim çok teşekkür ediyoruz

Son Haberler