Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü“nden Operasyon

İstanbul ve Ankara merkezli olarak 6 kentte düzenlenen operasyonlarda, çok sayıda kişi gözaltına alındı. Operasyonun "sahte çek vererek haksız kazanç elde eden bir suç şebekesine" yönelik olduğu belirtiliyor.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden Operasyon
Eklenme Tarihi: 2015-12-01 15:53:04

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı“nda yer alan haberde, İstanbul“daki operasyonun sahte çek vererek haksız kazanç elde eden bir suç şebekesine yönelik 6 kentteki operasyon kapsamında olduğu belirtildi.

Doğan Haber Ajansı ise operasyon kapsamında Bakırköy Florya“daki bir binaya gelen polislerin, birinci kattaki bir evde arama yaptıktan sonra evde bulunan bir kişiyi gözaltına aldığını duyurdu.

Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere 6 ilde sahte çek kullanarak esnafı dolandırdıkları öne sürülen suç şebekesine yapılan operasyon kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü“ne bağlı ekipler, Bakırköy, Fatih, Ümraniye ve Ataşehir“de 20 kişiyi gözaltına aldı.

Bu kişilerin evlerinde aramalar yapıldı ve aramaların sürdüğü belirtildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden bazıları Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü“nün Vatan Caddesi“ndeki yerleşkesine götürüldü.

Son Haberler