Çekmeköy Belediyesi, Halkın Hizmetinde.

YASEMİN ÇAĞLAYAN

Çekmeköy Belediyesi, Halkın Hizmetinde.
Eklenme Tarihi: 2024-05-02 17:24:52

Çekmeköy Belediyesi, Halkın Hizmetinde: Ücretsiz Çay ve Kahve İkramı Başladı

Çekmeköy Belediyesi, vatandaşların daha samimi ve rahat bir ortamda belediye hizmetlerinden yararlanmalarını sağlamak amacıyla yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Belediye Başkanı Orhan Çerkez“in liderliğindeki ekip, ana hizmet binasının girişinde bulunan mini bir büfe açarak vatandaşlara ücretsiz çay ve kahve ikramında bulunacak.

Yapılan açıklamada, bu uygulamanın amacının vatandaşların belediye hizmetlerinden yararlanırken daha konforlu ve ev ortamını aratmayacak bir ortamda bulunmalarını sağlamak olduğu belirtildi. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, "Halkın belediyesi, halkının hizmetinde. Ana hizmet binamızın girişinde vatandaşlarımıza ücretsiz çay kahve ikramı sunacak olan mini büfemizi hizmete açtık. Evinizde gibi hissedeceksiniz." şeklinde konuştu.

Vatandaşlar da bu uygulamadan oldukça memnun olduklarını belirtirken, belediyenin bu tür inisiyatiflerle halkla ilişkilerini güçlendirmesini takdir ettiklerini ifade ettiler. Belediye yetkilileri, bu tür uygulamaların ilerleyen dönemlerde de artarak devam edeceğini ve halkın her zaman yanlarında olacaklarını vurguladılar.

Son Haberler